Welkom
Geschiedenis
Ledenlijst
Fotoarchief
Nieuws
Woordenlijst
Zeilvademedecum


Intro
Overzicht foto's
Alle foto's
Waterkaart
GPS Route
Jos Vermeijlen

Back


Next

Meet the maker

Zomerzeilen 1999,
in Lemmer.

Het is ondertussen kwart over één en we varen door Lemmer, maar eerst nog hetgeen wat er zich de avond ervoor afspeelde.

Nadat we aankwamen, eerst maar weer de dagelijkse rituelen, alles uit het voor- en het achteronder vandaan trekken om de dektent te monteren en de voorbereidingen te treffen voor het diner.
Vandaag smaakte het weer eens bijzonder goed, wat was het dan zul je je afvragen. Dat antwoord moet ik je schuldig blijven, want dat weet ik echt niet meer, maar het smaakte wel lekker. Want dat deed het n.l. elke avond.
Goed, genoeg ge-o-haad. Na het eten je snapt het zeker wel zijn we de stad in gegaan.

Alvorens een rokerige kroeg in te duiken, wilde ik wel eens iets van dit plaatsje zien, Cees, Leon en ik liepen naar het sluisje. Hier lagen een aantal grote platbodems, als je ze vaker hebt gezien is het niet iets nieuws meer (logisch he?), maar goed ik had ze nog nooit gezien. Net buiten de haven aan de andere kant van de dijk lag een grote driemaster.

Na dit alles bekeken te hebben, terug naar het terrasje waar we een aantal anderen vonden achter een koel glas bier. Totdat we het tijd vonden om een kroeg op te zoeken om te biljarten.

Wordt vervolgd.
Contact:
E-mail:dictatorium@nargileh.nl
E-mail:webmasters@nargileh.nl