Welkom
Geschiedenis
Ledenlijst
Fotoarchief
Nieuws
Woordenlijst
Zeilvademedecum

Nargilehaanse spelen 2001Nysa, 1 januari, naar Gregorius 19 februari 2001

Weledelgeborrelde heer,

De tijden van duels over haremdames, in pak gestoken plebs, en het io vivat liggen gezien de erbarmelijke staat van de patiënt Nargileh lang achter ons. Ondergetekenden voelen zich geroepen om een laatste stuiptrekking uit het plebs van Narigleh te persen. Maakt u daarom op voor een titanenstrijd!

Uw aspiranten hebben de uitdagers van het dictatorium gevonden. In de diepste krochten van Woensel-West hebben we een drietal gevonden dat alles van bier weet. Ter uwer vermaak en geheel in de Romeinse traditie zullen deze
gladiatoren de strijd aanbinden met het omnisciente trio, onder toeziend oog van het plebs.

Deze brood en spelen zullen plaatsvinden op vrijdag 9 maart vanaf 20:00 uur in het Collosseum "Eskafé". De entree voor dit gevecht bedraagt ongeveer CV sestertiën (koers VII sestertiën voor 2 gulden). Tijdens het gevecht zal uw dorst geledigd worden door vele amphorae met bier afkomstig uit het door Caesar bezette Belgica.

Voor toegangsbewijzen en het afsluiten van weddenschappen op de afloop dient u zich te wenden tot de wedmeester. Gezien de grote onzekerheid en moeilijkheden bij het smokkelen van amphorae uit Belgica, zal deze tot uiterlijk vrijdag 2 maart toegangsbewijzen verkopen. Het afsluiten van weddenschappen kan tot 5 minuten voor aanvang.

Met borrelende groet,

wedmeester

Bas Abspoel
secondant dictatorium

Frank Meeuwsen
secondant uitdagers

Bas van Dorp
s.j.abspoel@tm.tue.nl f.meeuwsen@chello.nl b.w.j.j.a.v.dorp@tue.nl
040-2458321 040-2522191 040-2462252


O.T.G.
Liever een spelletjesavond die weinig voorbereiding kost, dan een Olympische spelen waar je toch niet aan mee mag doen.


Contact:
E-mail:dictatorium@nargileh.nl
E-mail:webmaster@nargileh.org