Welkom
Geschiedenis
Ledenlijst
Fotoarchief
Nieuws
Woordenlijst
Zeilvademedecum

Valid HTML 4.01!

Lustrum 2005Nysa, 1 januari, dit jaar

Weledelgeborrelde heer,

Sinds het begin der tijden zijn er lieden tevergeefs op zoek gegaan naar de bron. Uw lustrumcommissie heeft waarschijnlijk de vermoedelijke ongeveer-locatie van het onvindbare vastgesteld en nodigt U uit om onder haar bezielende leiding zelf de bron te vinden.

Bronnen bevinden zich over het algemeen bij poreuze grond met gaatjes er in. Daarom is het van belang dat U op de dag beschikt over degelijke stappers maar het is nog beter en volledig in stijl om sandalen te dragen.

Om U en anderen in goede banen te leiden is er gekozen voor een "le Mans" start bij het Eskafé op de zaterdag na moederdag om 10.00 uur.

Globaal programma:

  • Start - 10.00 u.
  • Op zoek naar de bron - ook geschikt voor kinderen
  • Eten
  • OPEC-en - niet geschikt voor kinderen
  • nachtprogramma oftewel kroegtijgeren - ook geschikt voor kinderen

Over het OPEC-en moet worden opgemerkt dat gepaste kleding gewenst is. De kaftan die U de hele dag al droeg moet dus niet worden uitgedaan tijdens het OPEC-en zelf.

! Let Op !

Leden moeten minimaal 3 jaar lid zijn van het Borrelgenootschap Nargileh om te mogen deelnemen aan het lustrum. Echter bokmannen, aspiranten en bijna-aspiranten van iedere ancieniteit worden toegelaten.

Dan rest ons nog het doen van een aantal huishoudelijke mededelingen. Een goed humeur wordt op prijs gesteld. Het succes van het OPEC-en staat of valt met deelname van alle betrokken mogendheden. Verder neemt de kans op het vinden van de bron toe met het aantal zoekenden. Komt dus allen de veertiende!

Met borrelende groet,
Uw lustrumcommssie

Dhr. Den Adel Dhr. Abspoel Dhr. Van Dorp
robin@nargileh.nl bas.abspoel@xs4all.nl bas@vandorp.nu
06 18.14.83.38 071 - 5156982 06 41.32.09.40

O.T.G.: Een goed Nargilehaan zit vaak in de olie

O.T.G.: Abonneren op de plebslijst

Om u te abonneren op de Nargileh plebslijst dient u http://www.nargileh.nl/mailman/listinfo/plebs/ te bezoeken.

Hier dient het email adres waar de mail dient binnen te komen achter "Your email address" te worden ingevuld. Eventueel kan op de regel daaronder uw naam worden ingevuld. De invulvelden over een 'password' kunnen leeg worden gelaten (het systeem genereert een wachtwoord dat nodig is om bijvoorbeeld de mail archieven in te zien; dit wachtwoord wordt maandelijks ter herinnering naar u gemailed). Druk tenslotte eenmalig op "Subscribe".

Er wordt nu een email naar het opgegeven e-mail adres gestuurd. Daarin staat een URL die u dient aan te klikken om de registratie te voltooien. U krijgt dan een bevestigings-mail met daarin het wachtwoord. Bewaar dit mailtje zodat u het wachtwoord niet vergeet (dit heeft u nodig om van de lijst af te raken of bijvoorbeeld de mail archieven te lezen).

Mail sturen naar het voltallig plebs kan vervolgens door e-mail te sturen aan plebs@nargileh.nl

.
Contact:
E-mail:dictatorium@nargileh.nl
E-mail:webmaster@nargileh.org