Welkom
Geschiedenis
Ledenlijst
Fotoarchief
Nieuws
Woordenlijst
Zeilvademedecum

Zeilbrief 2004Nysa 1 januari dit jaar

Weledelgeborrelde heer,

Uw zeilcommissie Moby Dick is er zich van bewust dat zij niet van de snelste is, maar daarom heet zij dan ook "Moby Dick". Maar Moby Dick heeft daar iets op verzonnen en heeft zich voorzien van een extra katalysatrice die opereert onder de naam "Nicole".

Denkt U dus niet dat de door U ontvangen e-mail van maandag 2 februari (naar Gregorius), een ondermijnende activiteit is vanuit de periferie van de dictator. Verre van dat; het past geheel in het Moby Dick Plan, dat bij deze invulling geeft aan het "Voorjaarszeilen". Hiermee is ook voorkomen dat het voorjaarszeilen ontaardt in een retourtje Eindhoven - Newcastle per veerboot waarbij dan verplicht Guiness zou moeten worden gedronken en dat is geen kattenpies.

Wij roepen U dan ook op massaal positief te reageren op de oproep van Nicole om U aan te melden voor het "Voorjaarszeilen". Laat U niet weerhouden door de mededeling dat er maar 5 (vijf) boten zijn gereserveerd. Met vijf personen per boot ligt de boot heel wat stabieler in het water dan met één of twee personen. Voor de zekerheid nog even de data: Start donderdagavond 29 april; einde zondag 2 mei tegen het eind van de middag, nog voor zonsondergang.

Omdat dit een zeilbrief is, willen we U hierbij ook informeren dat Moby Dick voor het Nargileh Zomerzeilen 2004 na enig wikken heeft besloten dit te laten plaats vinden in de periode van 16 tm 23 juli. Ook hier het verzoek: meld U zo snel mogelijk aan bij Moby Dick op een van de hieronder genoemde adressen per e-mail, brief, fax of postduif.

Moby Dick zal dan uw aanmelding registreren, verwerken en U met het resultaat confronteren in een in juni te houden zeilvergadering, die zoals gebruikelijk wel weer in grote verwarring zal eindigen, maar geen afbreuk zal doen aan het uiteindelijke zeilplezier. Er zijn nog geen boten gereserveerd maar wij streven er naar om dit voor 29 februari te doen (ja het is een schrikkeljaar).

EEN DRINGEND VERZOEK:
PRINT DIT BERICHT EN HANG HET BOVEN UW BED, BAD OF NAAST DE VERJAARDAGS KALENDER OP UW TOILET, MAAR VEEG ER NIET UW R... MEE AF. VERGEET NIET U AAN TE MELDEN.

Uw zeilcommissie Moby Dick:

Jan Hofsté Peter van Ginniken Robin den Adel
Voorzitter 1ste katalysator 2de katalysator
0497 572053 040 286 09 05 06 18148338
mobydick@nargileh.nl mobydick@nargileh.nl mobydick@nargileh.nl

O.T.Z.G. Bokma na regen en wind op het water geeft toch de volgende morgen geen kater.


Contact:
E-mail:dictatorium@nargileh.nl
E-mail:webmaster@nargileh.org